Hydroriding

Hydroriding is een snel aan populariteit winnende zwemactiviteit. Hoewel zwemmen en fietsen hooguit bij waterfietsen iets met elkaar hebben, blijkt hydrospinning een regelrechte vondst te zijn. Een verfrissende vorm van conditietraining en een "total body workout" met een zeer hoge vetverbranding.

Hydroriding

Hydroriding is een snel aan populariteit winnende zwemactiviteit. Hoewel zwemmen en fietsen hooguit bij waterfietsen iets met elkaar hebben, blijkt hydrospinning een regelrechte vondst te zijn. Een verfrissende vorm van conditietraining en een “total body workout” met een zeer hoge vetverbranding.

Het is een gezonde training van je lichaam en kan aan ieders niveau worden aangepast. Je hoeft niet persé aan sport te doen of te hebben gedaan om te spinnen in het water. Iedereen krijgt de training die bij hem of haar past. Bij hydroriding wordt een stel hydroriders in het instructiebad geplaatst, waardoor je tot aan je middel in het water zit.

Het wordt aanbevolen om tijdens hydroriding surf- of waterschoenen met antislip te dragen, zodat u geen last krijgt van uw voeten. Ook is het raadzaam om een wielrennerbroek over u badkleding te dragen om de binnenkant van uw bovenbenen te beschermen.
De fiets wordt door de instructeur op ieders lengte afgesteld. Het water zorgt voor de nodige weerstand bij het trappen. In tegenstelling tot hardlopen bijvoorbeeld, worden de gewrichten echter optimaal ontzien. Benen, buik, borst, armen, rug en schouders doen mee en zorgen samen voor die total body workout.

Let op, maximaal aantal 14 deelnemers

 

Lesrooster Aqualessen

 

Tarieven Aqualessen